Córdoba

Igår var vi i Córdoba. Spaniens kultur-huvudstad Det var iskallt. Och staden rätt tråkig. Men den hade en fin moské/katedral, så det var ju lite kul att se.
.

Födelsedagen

Trots att jag inte var hemma och hade en vanlig födelsedag, så var det en väldigt väldigt bra dag!
.
Dagen började med att Ulrika bjöd mig på frukost
.
.
Sen gick vi till skolan och hade idrott. Vi körde boboll, så det var kul.
.
Sen gick jag, Nora och Ulrika och "gymmade" lite (samtidigt som vi åt godis).
.
.
Sedan gick vi och fikade. Trevligt trevligt var det!
.
Såhär glad var jag att det var min födelsedag..
.
.... och såhär glad var Siri
.
.
På kvällen gick jag och massa fina männsikor ut och firade mig på en indisk restaurang. Det var gött!
.

21 Januari

Nu går jag ut och firar min födelsedag med mina fina vänner, ha en trevlig helg! Nu är jag 18 år!!
.
.
(Lite försenat, inlägget hamnade i arkivet av någon anledning)

21 Januari

18-åringar tittar på Zack y Cody: Todos a bordo (och är dessutom jäävligt snygga while doing it!)
.
.                      

20 Januari

Idag är det den 20 januari, vilket betyder att det är min födelsedag imorgon. Och det är inte vilken födelsedag som helst. Jag fyller 18 år. Det är lite med skräckblandad förtjusning. Jag blir stor, nästan lite åldersnoja.
.
Denna födelsedagen kommer bli väldigt annorlunda än vad de brukar.
.
Jag kommer vakna upp i en annan säng, i ett annat rum, i ett annat land. Och ingen kommer komma in med paket och sjunga. Det känns lite vemodigt må jag säga.
.
Men det blir nog bra. Det blir om inte annat något nytt.
.
Men jag har bestämt mig för att flytta fram min födelsedag en månad. Iallafall i Sverige. Min spanska födelsedag är imorgon, men min svenska är den 21 februari. Då kommer jag befinna mig i Sverige. Då kommer min familj komma sjungande med paket och frukost på sängen. DÅ blir jag 18 på RIKTIGT! (Nu hoppas jag min kära familj går med på detta!)
.
Nu ska jag fira min sist kväll som 17-åring med en kopp te och lite spansk tv.
.
Puss och kram

Yoga

Okej, kom på att jag glömt berätta om en jätterolig sak som jag var med om förra veckan.
.
Jag och Olivia bestämde oss för att testa yoga. Jag har gjort yoga några gånger förr, så jag visste vad jag hade att förvänta mig.
.
Men det vi var med om var ingenting som den yogan jag gjort tidigare. Men det var riktigt roligat att ha testat.
.
Okej, passet började med att vi alla satt i en ring och sjöng en indisk sång. Alla sjöng med inlevelse och blundade. Kändes lite sektlikt må jag säga.
.
Sen var det dags för gorillan. Det gick ut på att springa runt så mycket man kunde som en gorilla. Och sen skulle vi dansa. Dansa hur vi ville till coldplay. Hur mycket yoga är det?
.
Sen var det lite diktläsning. Ligga heeelt still på golvet i 20 min och några få yogaövningar. Men hela tiden yogaandningen såklart (som jag inte klarade)..
.
Haha, det var iallafall en intressant upplevelse!

15 Januari

Oj, jag är verkligen inte bra på att blogga. Vi får hoopas att jag blir bättre, även om jag inte tror det.
.
Gårdagen då. Först var jag i skolan. Satt i solen på luchen och nu är fejset rött. Snyggt. Efter skolan gick jag, Olivia, Siri, Nora och Viktoria till en restaurang vid stranden och drack kaffe. Sen gick vi till skolan där vi trodde vi skulle få gratis fika. Men icke, vi var för tidiga. Så istället gick jag, Nora, Viktoria och David till mitt och Ullis stammisställe Palas. Sen gick jag hem. På kvällen mötte jag upp Olivia, Nora och Viktoria. Vi satt på Casa Colon och snackade. Sen skulle dom till Travellers, men som den pussy jag är gick jag hem eftersom vi var rätt nära där jag bor.
.
Haha, kul inlägg.. Men men, you have asked for it. . Igår var det också Ulrikas födelsedag. Men den tillbringade hon i Sverige. GRATTIS ULRIKA! Att det var Ulrikas födelsedag betyder också att det är EN VECKA kvar till min egen födelsedag. Herregud, kommer kännas konstigt att fira födelsedagen här. Som tur är får jag en födelsedag hemma också, eller vi ska fira min födelsedag hemma också iaf :) Även Emelie fyllde år i torsdag, GRATTIS EMELIE! .
.

11 Januari

Orkar verkligen inte med att blogga. Det är ju sjukt jobbigt. Man måste ju typ hitta på saker att skriva och så. Nej, inte idag. Men imorgon ska jag skriva ett riktigt inlägg. . Så länge vill jag bara meddela att vädet är underbart. Har vatrit soligt och varmt sen jag kom hit. Vaddå regnperiod? . puss

9 Januari

Tillbaka i Funkan. Har haft redig ångest inför detta, men nu känns det faktiskt riktigt bra. Även om lovet varit riktigt jättebra och jag gärna skulle stannat åtminstode en vecka till... . Dagen började redan klockan 05.00. För mitt plan gick tidigt. Resan gick bra och jag sov i olika obekväma positioner hela vägen.Väl framme tog vi tåget mot Fuengirola. . Jag och Nora satte oss på ett kafé och drack kaffe direkt. Vi tänkte att vi behövde göra något trevligt ifall det ångestartede att ingen skulle vara hemma i våra lägenheter skulle inträffa. Så vi drack kaffe och det var trevligt. . Sen tog jag ne taxi hem. Och som tur är var det folk hemma. Alla var faktiskt hemma. Och i lägenheten väntade många trevliga överraskningar. Det bästa var att jag fått en tv. Och att hon tvättat och massa av mina skor, så nu är mina converse fiina igen ( kanske lite väl vita, men det fixar sig). Dessutom fick jag en klocka i julklapp. Och Chica sa att hon längtat efter mig! Allt är bra här hemma alltså. . Efter en kulinarisk spansk måltid (ägg, pommes och pata negra) gick jag till Baskin och fikade med Olivia och Siri. Väldigt trevligt det med. Sen gick vi hem till Olivia och drack te. NAJS vare! . Nu ska jag äta, ducha och titta på Tv!

RSS 2.0