17 Februari

Ikväll var det dags för la noche de gordita, detta eftersom att vi åker hem imorgon och därför har vi sleepover en la case de charo! Sen kommer vi ju inte träffa vår lilla gull-Nora heller på över en vecka! Gaalet! Jag är iallafall övertaggad på Sverige och det ska bli awesome att komma hem på en liten semester!
.

12 Februari.

Igår var en väldigt trevlig dag och kväll. Dagen var väl egentligen rätt vanlig. Men på svenskan spelade vi in vår film om upplysningen. Så det var rätt kul. Hade jag vetat hur man lägger upp videos hade ni nog kunnat få er ett gott skratt. Och soligt var det. Fast det har det ju varit i två veckor nu.
.
På kvällen var det drink och tilltugg hemma hos Gabby. För hon fyllde nämligen 18 år i onsdags! Väldigt trevligt och gott var det! Och hennes hus är heeelt underbart med världens finaste utsikt. (Annat än här på Camino de la Condesa det...).
.
Sen bar det av in till Funkis för middag och sen utgång. Jag var dock inte astaggad och rätt trött så jag vara hemma redan kvart i tre.
.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, ganska många är nere på stranden och chillar. Men jag vet inte om jag orkar, haha. Egentligen skulle jag göra paella och cheesecake med min värdmamma idag. Men jag vet inte riktigt hur det blir med det. Kanske någon annan dag, dom där spanjorerna är ganska så virriga.
.
Och sen var det världens finaste Cills födelsedag! Men den firade hon i Sverige, eftersom hon numera bor där! GRATTIS GRATTIS UNDERBARA DU! Du är megasaknad ska du veta!
.
Gabrielle och Cilla, båda födelsedagsbarnen!

12 Februari

Såhär snygg är man i Funkan en lördagsförmiddag.
.

9 Februari

Jag ville bara hälsa att jag lever och mår fint. Lite för bra ibland. Höhö. Nejmen, jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, har varit upptagen. Förra veckan med fysik-plugg, men nu är det över så det är skönt, ett ångestmoln som är puts väck.
.
Min kamera har varit lite skadad, eller snarare mitt minneskort. Men efter lite teknisk support från fina Anna så är den på banan igen. Så nu kan jag börja fota igen! Kulkul!
.
Vad har jag haft för mig då? Jo ätt olika. Mycker fysik såklart. Men denna helgen som var har varit hur grym som helst, det är sånna helger som gör att jag är så glad att jag är här i Spanien. Eller ja, det är mycket som gör mig glad att vara här. Hela senaste tiden faktist. Så det är rätt skönt. Ojdå, svammelsvammel, nu bjuder jag på lite bilder från helgen istället (Ullis bilder).
.

RSS 2.0