Kris

Okej läsare, nu behöver jag er hjälp.
.
Okej. Såhär är det. För att det ska bli iallafall liite roligare att springa på bandet på gymmet fick jag den enromt bra idén att jag skulle ladda ner lite härliga jullåtar att spring till. Jag går in på limewire som jag alltid gör när jag ska ladda ner låtar men det visar sig att det där limewire har slutat fungera.
.
Så nu behöver jag alltså hjälp av er. Vart kan man ladda ner?
.
Tack på förhand
Mvh

Kommentarer
Postat av: Johanna

När jag laddar ner (vilket inte händer så ofta längre pga spotify och streamade tv-serier ;)) använder jag utorrent (uet ska egentligen vara ett my, alltså mikro, men tror det funkar att söka så ändå). När du har det programmet får du gå in på sidor på internet, tex thepiratebay.org som jag oftast använder, tror det fortfarande funkar, och leta efter "torrents" som har det du vill ladda ner. Låter kanske krångligt men det är lätt när man väl vet vad man ska göra :P

Men som ett exempel, om du vill ladda ner julmusik kan du bara söka på google: "julmusik torrent" (eller gå in på thepiratebay och sök bara på julmusik där - http://thepiratebay.org/torrent/3252739/Julmusik tex), sen när du hittat en sida med den musik du vill ha trycker du på "ladda ner denna torrent", så öppnas den i utorrent som du skaffade innan och börjar laddas ner. Hehe, långt inlägg det här! Hoppas du förstår, annars kan du skriva ett mail till mig eller på fb eller något! Puss, lycka till :)

2010-11-26 @ 10:07:59
Postat av: Johanna

Ah, glömde säga att det är bättre ju fler "distributörer" som har torrenten du vill ladda ner, då går det oftast fortare, men det kan funka med få också. Brukar sortera mina resultat efter antalet distributörer så blir det lätt att se vilken som är populärast också! :)

2010-11-26 @ 10:10:04
Postat av: Anonym

bearshare eller något tror jag att det finns ngt som heter :D

2010-11-27 @ 11:31:25
Postat av: Sara

Johanna: Tack så mycket! Ska testa det där :)



och jag ska kolla upp bearshare också :)

2010-11-27 @ 13:09:56
Postat av: Mallan

Näääeee bearshare är jättedåligt! Satsa på typ bit-torrent så att du kan ladda ner från piratebay :)

2010-11-28 @ 12:22:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0